Välkommen som ny kund hos mig !

Detta är inget vanligt frisörbesök som du är van vid. Denna dagen kommer vi förmodligen att tillsammans förändra hur du ser på ditt lockiga eller vågiga hår för alltid. 

Du får massor av tips och en för dig, anpassad STYLING-UTBILDNING för att på bästa sätt förstå och sköta ditt hår i flera år framöver. 

För att jag lättare skall kunna läsa av och förstå ditt hårs rörelsemönster klipper jag i torrt hår. Så kom helst in med håret hängande så fint du klarar av, alltså INTE med tofs, knut eller fläta. Använd gärna din favorit stylingprodukt. (om håret har varit uppsatt eller plattat, så kan jag tyvärr inte läsa av lockarna och hjälpa dig på bästa sätt)

Tillsammans gör vi en konsultation där vi tittar på din ansiktsform, hårstruktur och virvlar. Vi diskuterar önskemål, ser över dina rutiner och pratar om dina vardags produkter (ta gärna foto på dina mest använda produkter)

Som pricken över i:et ingår min bok “SJÄLVFALLET – ett lockande ämne” för att ytterligare stärka din hårkunskap för all framtid.

Om du har blekta slingor i håret eller har väldigt tjockt hår tar det längre tid med styling och torkning, snälla kontakta mig innan du bokar så att vi får tillräckligt med tid ihop. Sänd bild och önskemål till: 0707-249150

Jag tar gärna före/efter bilder på salongen, som efteråt skickas till dig att fritt delas på sociala medier och du får mitt fulla fokus i hela 90-120 minuter. 

VARMT VÄLKOMMEN 

kort hår

Kort hår betyder att håret är max 4 cm vid öron och nacke.

Mellanlångt hår

Mellanlångt hår betyder att håret är max till axlarna i torrt tillstånd.

Långt hår

Långt hår betyder att håret är nedanför axlarna, ca. vid skulderbladen.

X-tra långt hår

X-tra långt betyder att håret är extra tjockt (oavsett längd) eller x-tra långt.

Ny kund ?

återbesök ?

Document