Levande vatten – förändrar ditt liv

Vi vet att allt levande på planeten jorden består till stor del av vatten. Frukt, grönsaker, växter, djur… å vi människor.

Våra kroppar består faktiskt av ca.70% vatten….å våra hjärnor av 80% vatten.

Så visst är det viktigt att vi inte bara tänker på att äta ekologiskt och närodlat… vi behöver även få i oss rent vatten så våra celler kan förnyas och våra kroppar fungera optimalt. Blodet, hudceller, hårceller… alla inre organ, allt behöver vatten för att fungera.

Självläkning inifrån med levade vatten känns som det mest grundläggande och naturliga för att tillgodose våra kroppar med liv och energi. Processad mat, energidrycker och besprutade grönsaker är inte det bästa för vår hälsa, ändå utsätter vi oss hela tiden för dessa faror. Inte konstigt att mänskligheten blir sjukare, köper mer kosttillskott och våra hår blir sämre.

Det är fysikaliskt bevisat att joniserat vatten ger massor av antioxidanter, hjälper kroppen att hålla vätskebalansen på ett oöverträffat sätt och att det därför stöttar kroppen i att detoxa slaggprodukter och skadliga ämnen.

Optimalt, rent, alkaliserat, strukturerat, levande vatten fyllt med antioxidanter är i dagsläget en lyx, men finns förhoppningsvis i alla hem om några år när fler har förstått hur viktigt det är för våra kroppar.

Det finns fortfarande 4-5 hälsobrunnar i världen som folk vallfärdar till för att hämta ’mirakelvatten’, som de kallar det.

Om du inte har möjlighet att åka å hämta vatten i någon av dessa brunnar tex. i Mexico, Frankrike eller Japan så finns det möjlighet att ha en egen vattenkälla hemma.  

Fler och fler kommer snart att inse att vi behöver ta eget ansvar över vårt dricksvatten. Så det är hög tid att agera….

Du har två val: Antingen filtrerar du vattnet INNAN du dricker det – eller så blir din kropp ett filter.Vill du investera i din hälsa och prioritera att dricka rent, antioxidantrikt vatten har jag ett förslag till dig. En medicinsk utrustning från Japan som du själv kan koppla till din egen kökskran hemma och få fräscht dricksvatten varje dag.

Förutom att dricka rent, joniserat vatten så kan hälsokällan användas till precis allt i ditt hem:

  • rengöra badrum, spis, golv m.m utan rengöringsmedel
  • optimalt vatten för växterna
  • återfukta huden
  • till matlagning för att få fram mer smak
  • avgifta/tvätta av besprutningsmedel från grönsaker och frukt
  • den är mobil och kan hänga med när du reser till stugan eller utomlands
  • + massa andra användningsområden

Hör gärna av dig så berättar jag gärna om mina egna erfarenheter när jag slutade med värktabletter.

Eller kom in och smaka på levande vatten på salongen.

(Vår sida: www.joniseratvatten.se är under uppbyggnad)

Change your water – Change your life

Här är en kort film (5min) som visar lite mer:

Vill du se fler experiment med vattnet är här en längre film (12min):

Ny kund ?

återbesök ?

Document