Översikt

Skicka aldrig tillbaka ditt köp till tillverkaren. Det är CurlyHair som grossist som sköter den kontakten.

Endast ordinarie prissatta varor kan återbetalas. Reavaror återbetalas inte.

Kontakta CurlyHair på: 0707-249150 eller mail till: info@curlyhair.se så löser vi allt så snart som möjligt.

Order

När du lagt en order får du en beställningsbekräftelse utskickad till din mail. Om du inte fått en beställningsbekräftelse har du troligen skrivit fel mailadress. Kontakta CurlyHair via sms till: 0707-249150 med dina uppgifter som då kan dubbelkolla om ordern kommit fram ändå.

Leveranser och leveranstider

När beställning är lagd och ordern behandlats klart sänds det ett mail till dig (kunden) om att ordern är färdigpackad och på väg. Butiken använder i dagsläget PostNords frankerade postpaket eller postpåsar och kan inte ta ansvar för posthanteringen när ordern är skickad. Vänd dig till närmaste postombud om din order inte kommit fram. De ansvarar för att skicka ut en avi om att du har stort paket att hämta hos dem om varan eventuellt inte gått ner i postfack eller låda.

Om din order kommer in en vanlig arbetsdag förbereds och skickas den samma dag. Kommer ordern in efter butiken stängt för dagen skickas den dagen efter. Ordrar som inkommer på helgdagar skickas nästkommande arbetsdag. Leveranstiden för Postnords paket kan variera beroende på i vilken del av landet du bor. Vanligtvis behöver posten 2-5 dagar på sig att leverera, men ibland har det hänt att det tagit 13 dagar. Hör gärna av dig om din order inte kommit fram och tillsammans gör vi anmälan på PTS.

Återköp och återbetalning

CurlyHair´s återbetalning- och returpolicy varar i 30 dagar. Om det gått mer än 30 dagar sedan ditt köp kan vi inte erbjuda dig full återbetalning eller utbyte.

För att vara berättigad till retur måste din produkt vara oanvänd och i samma skick som du fick den. Den ska också vara i ev originalförpackning. När din retur har mottagits och inspekterats att den är i oanvänt skick så meddelar vi dig om godkännande eller avslag på din återbetalning. Om varan är felfri kommer din återbetalning att behandlas och en kredit kommer att tillämpas på din ursprungliga betalningsmetod, inom 5 dagar dagar.

Frakt och retur

För att returnera din produkt kan du posta det till: CurlyHair, Alfhemsgatan 6, 412 61 Göteborg. Kunden betalar för egen returfrakt och återbetalas ej. Alternativt kom in på salongen med produkten.

Om du önskar att returnera en dyrare produkt använd gärna en spårbar frakttjänst eller köp fraktförsäkring. CurlyHair kan inte garantera postens hantering av gods eller att vi kommer att få din returnerade vara.