Lockande erbjudande

Min onlinebutik är fylld med hårprodukter som jag själv använder och gärna rekommenderar. Salongen är inte sponsrad av något specifikt märke. Jag skickar dina produkter så fort jag kan på vardagar.

Vill du ha goda råd av mig innan du handlar hårprodukter så går det att boka en tid för konsultation/chatt med mig. Det heter digital konsultation och ligger som en produkt i webbutiken.

Vad behöver jag?
Vilka hårprodukter passar just MIN hårtyp?

Tänk på att alla hårprodukter för lockigt hår inte nödvändigtvis passar just DITT hår. Vi har olika hår med olika DNA, historia och önskemål. Därför kräver våra hår olika produkter och vård. Val av produkter kan även påverkas av årstid, hormonbalans och andra produkter i din hårrutin.

Att grovt generalisera produkter till en specifik hårtyp blir därför inte alltid helt rätt. Tänk igenom hur du vill påverka håret eller att håret skall upplevas. 

Känn efter vad din hårbotten behöver och anpassa schampo efter det. Känn efter vad dina längder och toppar behöver och anpassa inpackning och balsam efter det. Ge gärna håret lite olika tillsatser som fukt, olja & proteiner vid olika tillfällen. Det kan bli för tungt att tex. BARA använda fuktgivande hårprodukter bara för att håret är lockigt och därmed känns torrt och frissigt.

Lär dig mer om håret och vad som påverkar genom att läsa min bok som är fullproppad med information. 

Rekommendationer för olika Hårtyper

Alla Produkter i Webbutiken

Ny kund ?

återbesök ?

Document